Навигация English Русский Deutsch Romanian Français

27Май

Честване на 22-ри септември - „Военноморските летци гостуват на Фанагория”

22.09.2017г.

Честване на 22.09.2017г. 
В програмата за честването на 22.09. – Денят на обявяването на националната ни независимост – са включени двата 100 – годишни юбилея – на военноморските летци и 100-годишнината от рождението на летеца изтребител Димитър Списаревски. Вечерта ще бъде прожектиран филмът на режисьора Адела Пеева за този наш герой–летец. В краткия тържествен ритуал ще участва представителния взвод на военноморска авиационна база „Чайка” и демонстративния взвод на Националния център за патриотично възпитание, физическо и духовно развитие „Аз съм българче”. Предвижда се приветствие към гостите на празника от автора и режисьор на документалния филм за поручик Списаревски – г-жа Адела Пеева.
Мероприятието на 22.09.2017 г. ще бъде проведено под мотото „Военноморските летци гостуват на боилите от ИЕК „Фанагория””.
Акцентът на прзника, във връзка със започналата учебна година, ще бъде насочен към варненската ученическа младеж и нейното военнопатриотично възпитание.

Контакти можете да намерите ТУК.

Други предстоящи

забележителноститена Варна

Археологически музей

Археологически музей

Тук се намира и най-старото златно съкровище в света. Неговата възраст датира от преди 4000 г. пр.Хр. Открито е случайно през 1972 година при...
Прочети повече Виж всички
Добави обект
  • Къде да отседна
  • Нещо за хапване
  • Свободно време