Навигация English Русский Deutsch Romanian Français

11Дек

Нощ на ансамблите с ансамбъл “Филип Кутев”, “Тракия” и “Пирин”

15.11.2017г. - 15.11.2017г.

Нощ на ансамблите с ансамбъл “Филип Кутев”, “Тракия” и “Пирин” на 15 Ноември в "Дворец на Културата и Спорта" - Варна. Най - големите - на една сцена!

Трите най - големи български фолклорни състава - емблеми в музикалното и танцовото ни изкуство - ансамбъл “Филип Кутев”, “Тракия” и “Пирин” ще стъпят на една сцена, за да премерят сили в "Нощта на ансамблите"

За трети пореден път трите ансамбъла се сливат в един спектакъл, за да покажат красотата на българския фолклор. Събитието е единствено по рода си и събира най-добрите танцьори, певци и инструменталисти на една сцена в ритъма на истинска българска фолклорна музика. В спектакъла ще се включат над 150 души - танцьори, певци и музиканти, които ще се надиграват в едно зашеметяващо шоу. Участниците ще сменят различни костюми от всички фолклорни области на България и ще излизат на сцената в няколко поредни надигравания, за да се съберат накрая заедно за общо изпълнение.
    
Дворец на културата и спорта - Варна, 15 ноември/сряда/, 19:30 - 22:00ч.

Други предстоящи

забележителноститена Варна

Археологически музей

Археологически музей

Тук се намира и най-старото златно съкровище в света. Неговата възраст датира от преди 4000 г. пр.Хр. Открито е случайно през 1972 година при...
Прочети повече Виж всички
Добави обект
  • Къде да отседна
  • Нещо за хапване
  • Пазаруване