Навигация English Русский Deutsch Romanian Français

11Дек

Братя Сафронови - Шоу "Мълния"

13.02.2018г.

За първи път в България братя Сафронови с магическото щоу "Мълния"!

13 ФЕВРУАРИ / ВАРНА ДКС / 20:00 ч.

Носители на званието “ИЛЮЗИОНИСТИ НОМЕР 1 В РУСИЯ”, според списанието FORBES. Победители в номинацията “WORLD BEST BIG ILLUSION” на международния фестивал “WIZARD TROPHY”. Носители на премия за “ПРИНОС КЪМ СВЕТОВНАТА ИЛЮЗИЯ” – “WIZARD TROPHY”. Победители в номинацията “НАЙ -ДОБРО ИЛЮЗИОННО ШОУ” на ежегодната церемония на FASHION TV.
За последните 15 години техните магически шоу-спектакли са изумили повече от 5 МИЛИОНА зрители по света!
Едни от най-забележителните трикове на Братя Сафронови:
-        “Ходене по стена” – номер, в който Сергей Сафронов изкачва вертикална стена с височина 15 м  при темперарура -20 градуса по Целзий.
-        “Опасен Влак” – номер, в който през Илия Сафронов минава влак, от който в кулминацията на трика, той излиза невредим. Илюзията е готвена повече от 3 години.
-        “Преминаване през стена” – номер, в който пред очите на изумената публика Сергей Сафронов влиза в тухлена стена на сграда, след преминаването на която, илюзионистът се показва през прозпорец на същото съоръжение.
-        “Измъкване от аквариум под вода” – номер, в който Сергей Сафронов успява да излезе от тесен аквариум пълен с вода за 1:30 мин, освобождавайки се от белезници и 4 катинара, заключващи капака на аквариума. Легендарната илюзия е изпълнена за първи път от великия Хари Худини през 1907 г.
-        “Изчезване на самолет” – номер, в който с помощта на телепатия тримата братя карат самолет модел ЯК-40, тежащ 14 тона да изчезне от земята.

В арсенала на илюзионистите има безброй поразителни номера, но както гласи поговорката – “по-добре веднъж да видиш, отколкото сто пъти да чуеш”!

На 13-ти февруари братята ще посетят Варна с най-новото си фантастично и мащабно шоу “МЪЛНИЯ”, което ще накара косите ни да настръхнат от невероятните номера,  в които иновационни технологии се преплитат с илюзия, магия и вълшебство! Зрителите ще видят комплексни и спиращи дъха каскади, които не могат да бъдат обяснени и от най-заклетите скептици.

Билети за шоуто може да закупите от касите на ДКС - Варна или на http://eventim.bg

Други предстоящи

забележителноститена Варна

Резиденция “Евксиноград”

Резиденция “Евксиноград”

Резиденция “Евксиноград” се намира на 8 км северно от гр. Варна и е разположена на 3-километрова крайбрежна ивица в непосредствена блзиост до...
Прочети повече Виж всички
Добави обект
  • Къде да отседна
  • Нещо за хапване
  • Пазаруване