Навигация English Русский Deutsch Romanian Français

27Май

„Усмихни се Карин дом“ - семеен фестивал с благородна кауза

16.09.2017г. - 17.09.2017г.

„Усмихни се Карин дом“ е семеен фестивал с благородна кауза, който се провежда веднъж годишно през есента в зелената градина на Карин дом, който се намира в Морската градина на Варна.
Фестивалът се стреми да предложи развлечения за цялото семейство, а събраните средства отиват в подкрепа на децата със специални нужди от Карин дом.
Фестивалът Усмихни се "Карин Дом" е плод на общите усилия на много хора и е един от малкото благотворителни фестивали от такъв мащаб в България.
Още с първото си издание варненският фестивал се нареди сред трите най-добри благотворителни събития за 2015г. в международния конкурс за събития Eventex в категория „Best Fundraising Event".
Мисията ни е да стартираме новата учебна година в Карин дом с усмивка, внасяйки надежда в сърцата на децата със специални нужди и техните семейства, че не са сами, а напротив, че има хиляди хора, които имат желание да им помогнат и го правят.
Карин дом е организацията с нестопанска цел, която е основана през 1996г. от потомствения дипломат и филантроп Иван Станчов.
20 години след своето създаване Карин дом е организация с водеща роля в предоставянето на професионални услуги за деца със специални нужди и техните семейства. Обучителният център на организацията обучава специалисти и екипи от цяла България.
Годишно Карин дом подкрепя над 300 деца и семейства и обучава над 1200 специалиста.
Повече за Карин дом на karindom.org

Документи
Smile-KarinDom-Program-Saturday.pdf Изтегли
Smile-KarinDom-Program-Sunday.pdf Изтегли
Други предстоящи

забележителноститена Варна

Морската градина

Морската градина

Морската градина е един от символите на град Варна. Разположила е своите красиви и прохладни алеи по цялата крайбрежна алея в града.Характерни за...
Прочети повече Виж всички
Добави обект
  • Къде да отседна
  • Нещо за хапване
  • Свободно време