Навигация English Русский Deutsch Romanian Français

21Ноем

Празничен спектакъл „Рождественские встречи“

13.01.2018г.

Празничният спектакъл „Рождественские встречи” по случай Руската нова година ще събере в събота в търговския център Мол Варна ЕАД представителите на руската диаспора край морето, които честват Нова година според Юлианския календар.

На 13 януари от 17:30 часа талантливите възпитаници на вокално-хореографското училище „Престиж“ с руска балетна школа „Ангел мой” - многократни носители на Гран при от редица международни конкурси, са подготвили за гостите приказна постановка, в която класически балет и незабравими руски романси се преплитат по неповторим начин. Младите изпълнители с художествен ръководител Натали Караван ще представят на зрителите обичани песни и танци от руската национална класика и изящни балетни вариации по музика на Сен Санс, Чайковски, Карен Хачатурян и Родион Шчедрин.

Чай, водка, сельодка и още много традиционни деликатеси от руската кухня допълнително ще вдигнат градуса на настроението на гостите на „Рождественские встречи”.

Входът за празничния спектакъл е свободен за всички почитатели на руската култура и традиции!

Други предстоящи

забележителноститена Варна

Малки римски терми /III – VIв. сл. Хр. /

Малки римски терми /III – VIв. сл. Хр. /

Те са разположени в югоизточната част на съвременния град Варна, на юг от Големи Римските терми. Те са построени и функционират в периода 3 - 6-ти...
Прочети повече Виж всички
Добави обект
  • Къде да отседна
  • Нещо за хапване
  • Свободно време