Навигация English Русский Deutsch Romanian Français

17Окт

"Споделени спомени"- изложба живопис

03.11.2017г. - 22.11.2017г.

Арт Галерия Le Papillon представя Веско Радулов, "Споделени спомени"- изложба живопис

3.11 - 22.11.2017

Откриване - 03.11.2017 г. /петък/ от 18.00 часа
гр. Варна, ул. Драгоман 12

Арт галерия Папийон с удоволствие представя от 3 до 22 ноември 2017г. живописното творчеството на художника Веско Радулов с поредна негова изложба в салона на галерията на Драгоман №12, гр. Варна. Обичаният казанлъшки автор от много почитатели на българската традиция и класическата хубава живопис разкрива последните си „Споделени спомени“ в пъстра експозиция от 23 платна. Колекцията обобщава запечатани моменти, пищни пейзажи, детайли от дома на българската традиционна къща, минималистични класически натюрморти, всички изпълнени с майсторското боравене на Радулов с разточителни цветове и многопластова маска.
Спомените са онези моменти, които магнетично задържат нашето внимание, емоционално запечатваме прекрасното усещане и го извикваме отново, когато имаме нужда от красота и топлина. Ето тези интимни мигове на обаятелен аромат, въздействаща гледка, момент на притаяване, са споделеното от Радулов, преживяно от него върху платното. Живописните картини на казанлъшкият майстор издават любовта му към българската природа, очарованието му от малките неща в селският бит, с препратка към отдавнашни ценности и душевност, разкрити и подсилени чрез ярката изразност в изпълнените в класически стил натюрморти и пейзажи.
Експозицията на Веско Радулов ще можете да видите от 3-ти до 22 ноември 2017 г. във галерия Le Papillon на ул. Драгоман №12, до Куклен театър. Заповядайте на откриване на изложбата на 3 ноември (петък), от 18:00 ч и ще споделите усещането и  емоциите си, които предизвикват неговите картини с авторът им!

Други предстоящи

забележителноститена Варна

Фонтан на пл. Независимост

Фонтан на пл. "Независимост"

Фонтанът на пл. "Независимост" е най-големият в града. Той бе реновиран през 2015 г. по проект „Естетизация и модернизация на главна...
Прочети повече Виж всички
Добави обект
  • Къде да отседна
  • Нещо за хапване
  • Свободно време