Навигация English Русский Deutsch Romanian Français

22Ноем

"Зимен сръчко" 2017 - фестивал за ръчно изработени изделия

01.12.2017г. - 31.12.2017г.

Фестивален и конгресен център, 1-31 декември, 11:00-19:00ч. 
80 майстори на ръчно изработени изделия от България и чужбина идват във Варна
Лятото отмина, първият училищен звънец също отшумя и вече пред нашия взор са Коледните и Новогодишни празници. От 1-ви до 31-ви декември във Фестивалния и конгресен център във Варна ща се проведе второто издание на хитовия фестивал за ръчно изработени изделия „Коледен Сръчко“.
На него ще се представят над 80 майстори от България и чужбина - Русия, САЩ, Украйна, Куба, Германия. Варненци и гости на града ще могат да се докоснат до ръчно изработени:сваровски бижута и сребро, изделия от мед, ръчно изработени коледни лампи, тъкани изделия, декупаж, макреме, картини, плетива, бижута, картички и десетки други радости за окото.
Специално за най-малките във фоайето на Фестивалния и конгресен център ще има безплатен детски кът, както и Дядо Коледа, с когото ще могат да се снимат за спомен или родителите да изненадат детето си, като Дядо Коледа изкара от своя чувал коледния подарък на детето. Фестивалът „Коледен Сръчко“ ще бъде отворен всеки ден от 11 до 19 часа. Припомняме, че миналата година се проведе първото му издание, а през Юли – лятно - в Морската градина на Варна.
За повече информация:
Нина Урумова, тел.: 0896 23 14 84

Други предстоящи

забележителноститена Варна

Зона за отдих и развлечение на Морска гара

Зона за отдих и развлечение на Морска гара

През 2016 г. беше обособената нова „Зона за отдих и развлечение на Морска гара”, с площ от 27 дка, част от прилежащата зона на Пристанище...
Прочети повече Виж всички
Добави обект
  • Къде да отседна
  • Нещо за хапване
  • Свободно време