Вход / Регистрация

Нов потребител

Условия за ползване


Общи условия за използване на сайта VISIT.Varna.bg

§ 1. Обща информация

1.1. Информацията на този сайт е с общ информативен характер. Всеки, който желае да получи обвързваща информация, трябва да се свърже с регистрирания обект директно.
1.2. VISIT.Varna.bg не носи отговорност за грешки и вреди, причинени на Потребителите от некоректното поведение на трети лица, промотиращи обектите и услугите си в сайта.
1.3. VISIT.Varna.bg се поддържа и администрира от служителите на Туристически информационен център, към дирекция "Туризъм" в Община Варна. Паралелно с него функционира и сайта www.varna.bg, която е официалната интернет страница на Община Варна.

§ 2. Авторски права и търговски марки

2.1. Цялото съдържание на VISIT.Varna.bg, като текст, графики, лога, икони на бутони, изображения, аудио клипове и софтуер е собственост на Община Варна и е защитена от Българските и международни авторски права и други закони за интелектуална собственост.
2.2. Всяко непозволено използване на съдържание и/или софтуер, включително възпроизвеждане, изменение, разпространение, предаване, преиздаване е строго забранено.

§ 3. Hyper връзки

3.1. Община Варна не носи отговорност за съдържанието на други сайтове, към които VISIT.Varna.bg води чрез хиперактивни връзки (hypertextual), като туристически оферти и друго рекламно съдържание.
3.2. Община Варна не носи отговорност за съдържанието на информацията (изображения, картинки, текстове, документи и други), която се предоставя от регистрирания като Потребител.
3.3. VISIT.Varna.bg може да променя и обновява настоящите общи условия без предварително предупреждение и не поема отговорността по уведомяването на потребителите си за евентуални промени в общите условия.
3.4. Община Варна има право на обезщетение за всички вреди, причинени от трети лица, в следствие неспазването на тези общи условия и/или нерегламентирана употреба на услугите на сайта.


Нов потребител

Регистрацията е предназначена за собствениците на хотели, ресторанти или магазини.

Регистрирайте се сега и въведете вашия обект

Регистрирай се